Life Science

Alcuin life science

Översättningar inom medicin och medicinteknik

Ända sedan starten 2001 har Alcuin Translations satsat på översättningar inom området Life Science. Våra erfarna projektledare och översättare vet vad som krävs inom denna reglerade men föränderliga bransch.

Med vår långa erfarenhet och ett nätverk av kunniga, professionella översättare kan vi erbjuda översättningar från och till de allra flesta stora och små språk inom så varierande branscher som medicinteknik, farmakologi, medicinska hjälpmedel, diagnostik och kliniska prövningar.

Löpande uppdateringar av produktresuméer och bipacksedlar, dokumentation och programvara till insulinpumpar och respiratorer, formulär för informerat samtycke till kliniska prövningar och Socialstyrelsens begreppssystem Snomed CT är ett axplock av alla olika projekt inom medicin som vi har arbetat med under åren.

Kontakta oss

Om du vill veta mer, begära en offert eller göra en beställning

kontakta Johanna Elf (johanna.elf@alcuin.se)

Vill du arbeta som frilansare för Alcuin Translations?

Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi skickar dig en provöversättning inom överenskommen språkkombination och önskat ämnesområde. Inom vissa språkkombinationer vill vi istället se arbetsprover.